Organski ekstrakti od lekovitih biljaka
Hladno ceđena organska ulja
Organske lekovite biljke

Opis

Organski melem od kantariona je pravi koncentrat prirodnih blagodati, idealan je za suzbijanje malih rana, opekotina i opekotina od sunca, zahvaljujući svojoj melemskoj formuli.

Melem od kantariona je veoma dobar za ublažavanje jakih opekotina od sunca, opekotina ili ispucalih ruku.

Pomaže u smanjenju crvenila. Smiruje iritaciju pelenskog osipa kod beba. Ovaj tradicionalni recept zasnovan je na jednostavnim i prirodnim sastojcima. Formulisan je bez vode, stoga je veoma koncentrisan u aktivnim sastojcima.

Kada se korisiti kantarion

Melem od kantariona dobar da se koristi kada ste nagnječili nokat ili kada vam se zavukao trn (špun) ispod nokta koji se zagnojio. Možete ga koristiti i kada ste prebili prst (prst se zaglavlio u vratima automobila).

!!! Pažnja, kantarion je fotosenzibilna biljka i zbog toga ne izlažite se suncu nakon nanošenja melema.

Način primene

Pre nanošenja melema, navlažite kožu naprimer hidrolatom. Hidrolati su blage vodene esencije dobijene destilacijom biljaka, koje imaju umirujuća i tonizirajuća svojstva. Ovo će dodatno pripremiti kožu i omogućiti melemu da brže prodre u nju, posebno zbog guste konzistencije melema.

Uzmite malu količinu melema na čist prst ili vatu. Nanesite ga na područje kože koje zahteva tretman. Lagano masirajte melem u kožu koristeći kružne pokrete dok se potpuno ne upije.

Melem od kantariona može se koristiti nekoliko puta dnevno, prema potrebi. Ako imate suvu ili oštećenu kožu, možete ga nanositi češće kako biste postigli bolje rezultate. Ako primetite da je melem previše mastan za vašu kožu ili izaziva pojačano lučenje sebuma, smanjite učestalost korišćenja.

Rok trajanja: 12 meseci, a nakon otvaranja 4 meseca.

Pažnja: Pre nego što počnete redovno koristiti melem od kantariona, testirajte ga na malom delu kože kako biste bili sigurni da niste alergični na njegove sastojke. Ako primetite bilo kakve znakove iritacije ili alergijske reakcije, odmah prestanite s upotrebom i konsultujte se sa lekarom.

INCI sastojci

Hypericum perforatum Ekstrakt* (Ekstrakt Kantariona)
Cera Flava (Pčelinji vosak)
Hypericum perforatum Oleum* - (Etarsko ulje od kantariona)


Svi sastojci koji su označeni sa zvezdicom * su iz organske poljoprivrede, odnosno imaju organski sertifikat. 

Samo registrovani korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu da ostave komentar.Moj tip kože

Koji je vaš tip kože?

Uradite personalizovani kviz koji će vam pomoći da utvrdite vaš tip kože i predložiti vam prirodne proizvode koji su najbolji za vas kako bi vaša nega lica postala još efikasnija.