Politika povraćaja novca

Ukoliko niste zadovoljni sa bilo kojim proizvodom koji ste kupili putem naše internet prodavnice, izvršićemo povraćaj novca za punu cenu proizvoda umanjenu za troškove poštarine prema Vama u roku od trideset (30) kalendarskih dana, pod uslovom da proizvod vratite u nekorištenom stanju uz originalnu ambalažu.


Proizvodi bez originalne ambalaže se takođe mogu vratiti ali u tom slučaju ostvarujete povraćaj novca u iznosu 40% od pune cene proizvoda umanjene za troškove poštarine prema Vama.


Za oštećene i korišćene proizvode ne vršimo povraćaj novca. Ukoliko želite ostvariti povraćaj novca za neki od proizvoda koji ste kupili putem naše internet prodavnice molimo Vas da sledite sledeće korake:


Kontaktirajte našu službu za podršku korisnicima putem email adrese: [email protected] da bi ste započeli proces povraćaja novca.


Vrlo brzo ćete primiti kod koji ste dužni priložiti uz proizvod koji vraćate.


1. Zapakujte proizvod u njegovu originalnu ambalažu i pošaljite ga u čvrstoj koverti sa zaštitnim balončićima kako bi ste osigurali da će proizvod biti vraćen bez pretrpljene štete.

2. Uverite se da ste priložili kod koji ste primili od naše korisničke podrške u koraku jedan (možete ga odštampati ili napisati na komadu papira).


Kada proizvod bude primljen i detaljno pregledan, primićete konfirmacijski email sa detaljima o povraćaju novca.