Planina Rtanj

Smatramo da je sve sazdano od energije i da je veoma bitno da ta energija bude pozitivna, jer samo tada je kvalitet i uspeh u onome što radite zagarantovan.

U skladu sa tim, odabrali smo netaknutu prirodu planine Rtanj, za kvalitetno uzgajanje i branje lekovitog bilja koje koristimo pri pripremi naših proizvoda.

Zašto baš Rtanj?

Rtanj je, pre svega planina koja obiluje čistom i netaknutom prirodom. Na njoj vlada posebna vrsta energije, koja se može osetiti i koja utiče na sve ono što se nalazi na njoj,bilo da su to ljudi, biljke ili životinje.

Neverovatna atmosfera mira i obilja koja vlada na njoj je samo jedan od razloga što smo baš nju odabrali za naš izvor potrebnih sastojaka za proizvodnju naših preparata.

Smatramo da je veoma bitno, u životu, da sve obiluje pozitivnom energijom, ali i da živi i razvija se u svojevrsnoj sinergiji sa svim ostalim oko sebe. Baš to smo pronašli na obroncima ove neverovatne planine.


Neverovatno je gledati način na koji se biljke razvijaju i rastu u ovoj skoro netaknutoj prirodi.

Na obroncima planine Rtanj, naći ćete smilje i ruzmarin, koji rastu jedno pored drugoga, neugroženi jedno od drugoga, sa rascvetalim, raskošnim cvetovima karakterističnih mirisa.

Hajdučka trava pored nevena i žalfije, kao i ostale lekovite biljke koje ulaze u sastav naših preparata, rastu, cvetaju i razvijaju se u svojevrsnoj sinergiji jedno sa drugim, neometene jedne od drugih.

Takva vrsta sinergije može se naćisamo ovde u ovoj nabujaloj prirodi koja je nepresušan izvor obilja.