Cvet Lavande (lat. Lavandula angustifolia, officinalis) - Royal Balm
Tonik za suvo lice treba koristiti najmanje dva puta dnevno, ujutru i uveče pred spavanje. Ne zaboravite da se on uvek nanosi na očišćenu kožu.

Opis

Royal Balm tonik za suvu i osetljivu kožu sa cvetnom vodom lavande ima umirujuće dejstvo na kožu. Osvežava je, čini je nežnom i hidriranom. Pomaže koži da zadrži vlažnost, istovremeno je štiteći od spoljnih uticaja.

Aktivni sastojci

Lavanda je jedan od najmoćnijih saveznika osetljive i suve kože jer je hrani i štiti. Poznata po svom antimikrobnom svojstvu, daje odlične rezultate kod lečenja ekcema i ostalih iritacija kože. Ovaj tonik pomaže koži da zadrži vlažnost i obezbeđuje Vašoj koži zdrav i sjajan izgled.

Breza umiruje kožu i obezbeđuje joj dugotrajnu hidrataciju. U brezinom katranu nalaze se gvajakol i krezol – sastojci koji ubrzavaju regeneraciju epiderma i imaju lekovito i antiseptično dejstvo.

Glicerin je emolijent, pa čini kožu hidriranom, baršunastom i glatkom.

Savet

Ne zaboravite da je najbolji tonik za lice upravo onaj koji je potpuno prirodan i koji će vašem licu dati svež i ujednačen ten, a istovremeno će ga štititi od oštećenja i iritacija. 

RoyalBalm - Prirodni tonik za suvo lice  će biti vaš najveći saveznik u borbi protiv bora i prirodnoj nezi lica.

Ukoliko želite da vašoj koži pružite apsolutni maksimum, predlažemo vam da u svakodnevnu rutinu nege lica pored tonika uvrstite i Royal Balm serum za lice koji će vašoj koži obezbediti pregršt antioksidanata i vitamina u koncentovanoj formi.

Kvalitet

Naši prirodni proizvodi namenjeni nezi kože, ne sadrže štetna hemijska jedinjenja, kao što su vazelin, parafin i mineralna ulja, koji su apsolutno nekompatibilni lipidima kože.

Naše kreme su jednostavne, bez komplikovanih reči u sadržaju, baš onakve  kako ih je priroda dala.


Odlučili smo da ne koristimo palmino ulje kao ni druga ulja visoke potražnje poput šeja butera i kokos butera jer nisu u skladu naših vrednosti.

Mi ne želimo da budemo deo zajednice koja  masovno seče i uništava šume zarad ekonomskih interesa.

INCI sastojci

Cvetna voda lavande*

Breza

Glicerin


Svi sastojci koji su označeni sa zvezdicom * su iz organske poljoprivrede, odnosno imaju organski sertifikat. 

BIO-CS

Organsko lekovito bilje koje mi uzgajamo na planini Rtanj su: Smilje, Lavanda, Hajdučka trava, Žalfija, Ruzmarin i Izop.

Od 2017 godine u srbiji nas sertifikuje OCS, a od 2019 godine i za EU.

Lekovito bilje koristimo za proizvodnju etarskih ulja i macerata.

Ocene proizvoda

5.00

2 komentara

Aktivni sastojci

Dodirnite slike da biste saznali više.

  • Lavanda

    Lavanda je jedan od najmoćnijih saveznika osetljive i suve kože jer je hrani i štiti. Poznata po svom antimikrobnom svojstvu, daje odlične rezultate kod lečenja ekcema i ostalih iritacija kože.

  • Breza

    Breza umiruje kožu i obezbeđuje joj dugotrajnu hidrataciju. U brezinom katranu nalaze se gvajakol i krezol – sastojci koji ubrzavaju regeneraciju epiderma i imaju lekovito i antiseptično dejstvo.

  • Prirodni glicerin

    Glicerin je emolijent, pa čini kožu hidriranom, baršunastom i glatkom.


Moj tip kože

Koji je vaš tip kože?

Na našu kožu utiču mnogi faktori, uključujući našu okolinu, zdravlje, hranu koju jedemo i još mnogo toga. Uradite personalizovani kviz jer će vam pomoći da utvrdite svoj tip kože i predložiti kojim proizvodima treba da je negujete!