Plod Kleke (lat. Juniperus communis) - Royal Balm
Zahvaljujući svojim aktivnim sastojcima, kao što je orah, kleka, morač i vučji trn Royal Balm serum je idealan saveznik masne, mešovite i problematične kože.

Opis

Masna i mešovita koža imaju neke zajedničke karakteristike zbog koje ih ljudi često mešaju. Reč je o takozvanoj T zoni koja je kod oba tipa kože izrazito masna i vidljiva. T zona je predeo brade, nosa i čela.

U ovom predelu je koža izrazito masna, sa vidljivim porama. Razlog za to je preveliko lučenje sebuma u koži, koje dovodi do stvaranja viška masnoće.

Prirodni serum za lice za masnu i mešovitu kožu je zato pogodan za oba tipa kože, jer svojim prirodnim sastojcima postiže smanjenje lučenja sebuma i samim tim manjeg mašnjenja kože, umanjuje pojavu fleka i akni na koži i koži daje mat efekat.

Aktivni sastojci

Orahovo ulje* je poznato po antibakterijskom, antioksidativnom i antiinflamatornom dejstvu. Koži vraća prirodni balans, reguliše lučenje sebuma a pritom je ne isušuje.


Antibakterijske komponente orahovog ulja pomažu u zaštiti od patogena kojima je koža neprekidno izložena. Antiinflamatorno svojstvo ovog ulja pomaže u smirivanju kože sklone pojavi akni.


Ulje vučjeg trna deluje baktericidno i protivupalno. Veoma je bogat izvor vitamina E, čime sprečava oksidaciju sebuma koja dovodi do stvaranja mitisera.


Kleka dezinfikuje kožu i pruža joj prirodni mladalački sjaj.


Morač je izuzetan za ovaj tip kože jer ima snažno detoksikujuće dejstvo.

Savet

Royal Balm - Prirodni serum za lice za masnu i mešovitu kožu možete koristite ujutru i uveče, ali najbolje je uveče. Serum nanosite u tankom sloju na predelu vrata i lica i predela oko očiju. Serum blagom masažom utrljajte na vaše lice.

Način upotrebe: Kožu lica očistite od nečistoća i tragova šminke tonikom Royal Balm. Nakon čišćenja, lice blago naprskajte tonikom kako bi koža ostala vlažna. Posle 30-ak sekundi dok je lice vlažno (ne mokro) nanestie serum na lice i blago utrljajte na problematične delove.

Kvalitet

Naši prirodni proizvodi namenjeni nezi kože, ne sadrže štetna hemijska jedinjenja, kao što su vazelin, parafin i mineralna ulja, koji su apsolutno nekompatibilni lipidima kože.

Naše kreme su jednostavne, bez komplikovanih reči u sadržaju, baš onakve  kako ih je priroda dala.


Odlučili smo da ne koristimo palmino ulje kao ni druga ulja visoke potražnje poput šeja butera i kokos butera jer nisu u skladu naših vrednosti.

Mi ne želimo da budemo deo zajednice koja  masovno seče i uništava šume zarad ekonomskih interesa.

INCI Sastojci

Orahovo ulje
Neven*
Gavez
Šipkovo ulje
Ulje vučijeg trna
Vitamin E
Smilje*
Ruzmarin*
Lavanda*
Žalfija*
Kleka
Morač


Svi sastojci koji su označeni sa zvezdicom * su iz organske poljoprivrede, odnosno imaju organski sertifikat. 

BIO-CS

Organsko lekovito bilje koje mi uzgajamo na planini Rtanj su: Smilje, Lavanda, Hajdučka trava, Žalfija, Ruzmarin i Izop.

Od 2017 godine u srbiji nas sertifikuje OCS, a od 2019 godine i za EU.

Lekovito bilje koristimo za proizvodnju etarskih ulja i macerata.

Ocene proizvoda

5.00

13 komentara

Naše lekovito bilje

Klikni na dugme da biste saznali više.

Orah

Orahovo ulje je poznato po antibakterijskom, antioksidativnom i antiinflamatornom dejstvu. Koži vraća prirodni balans, reguliše lučenje sebuma a pritom je ne isušuje. Antibakterijske komponente orahovog ulja pomažu u zaštiti od patogena kojima je koža neprekidno izložena. Antiinflamatorno svojstvo ovog ulja pomaže u smirivanju kože sklone pojavi akni.

Kleka

Kleka dezinfikuje kožu i pruža joj prirodni mladalački sjaj.

Morač

Morač je prirodni antioksidans koji vraća koži vitalnost.

Vučiji trn

Ulje vučjeg trna deluje baktericidno i protivupalno. Veoma je bogat izvor vitamina E, čime sprečava oksidaciju sebuma koja dovodi do stvaranja mitisera.
Šta SU DRUGI JOŠ PROČITALILešnik

Lešnikovo ulje hidrira i smiruje masnu kožu

Lešnici su odličan izbor kao svakodnevna užina jer su bogati vitaminima, proteinima i zdravim mastima. Od ovih masti, kada se iscede iz lešnika, dobija se lešnikovo ulje koje čini čuda kada je u pitanju nega kože. Ne samo da ulje lešnika hidrira kožu, već je zbog svojih svojstava koja

Prirodna krema za masnu kozu i bubuljice

Prirodna krema za masnu kožu i bubuljice

Osobe sa masnom kožom često osećaju neprijatnost jer je veoma teško sprečiti prekomerni sjaj lica tokom dana, a neretko je masna koža vezana i za nepravilnosti na koži kao što su bubuljice.Prirodna krema za masnu kožu, maske za lice i ostali tretmani lica su osnovni saveznici u sprečavanju i držanju pod kontrolom problematike ovog tipa kože. 

Serum za lice

Serum za lice

Ukoliko se pitate čemu služi serum za lice i koji je najbolji serum za lice, na pravom ste mestu. Čak i ako posedujete više različitih seruma, često je prilično nejasno kako oni deluju i od čega jedan serum za lice treba da se sastoji. Pomislite samo na ovu čudnu ...

Moj tip kože

Koji je vaš tip kože?

Na našu kožu utiču mnogi faktori, uključujući našu okolinu, zdravlje, hranu koju jedemo i još mnogo toga. Uradite personalizovani kviz jer će vam pomoći da utvrdite svoj tip kože i predložiti kojim proizvodima treba da je negujete!