Cvet Žalfije (lat. Salvia officinalis) - Royal Balm
Naše kreme su jednostavne, bez komplikovanih reči u sadržaju, baš onakve kako ih je priroda dala.

Opis

Masna i mešovita koža imaju neke zajedničke karakteristike zbog koje ih ljudi često mešaju.

Reč je o takozvanoj T zoni koja je kod oba tipa kože izrazito masna i vidljiva. T zona je predeo brade, nosa i čela.

U ovom predelu je koža izrazito masna, sa vidljivim porama. Razlog za to je preveliko lučenje sebuma u koži, koje dovodi do stvaranja viška masnoće.

Prirodna krema za mešovitu kožu je zato pogodan za oba tipa kože, jer svojim prirodnim sastojcima postiže smanjenje lučenja sebuma i samim tim smanjuje mašćenje kože. 

Aktivni sastojci

Ulje nevena* koje koži pruža neophodnu vlažnost, a zahvaljujući svom regenerativnom dejstvu, odlično je za kožu koja je sklona pojavi akni.

Ulje vučjeg trna će zaštititi kožu od spoljašnjih uticaja, istovremeno delujući baktericidno i protivupalno, te je idealno za ovaj tip kože.

Zahvaljujući veoma bogatoj koncentraciji vitamina C i E, ulje vučjeg trna duboko revitalizuje kožu.

Čudotvorni gavez koji ima ulogu nevidljive membrane koja olakšava prodiranje svih lekovitih sastojaka u kožu, a da pritom ne širi pore.

Gavez je čuven i po svom regenerativnom dejstvu, pa izuzetno prija mešovitom tipu kože.  

Savet

Royal Balm prirodnu kremu za mešovitu kožu koristite ujutru i uveče, nanoseći je u tankom sloju na predelu vrata i lica.  koristite jutro i uveče, nanoseći je u tankom sloju na predelu lica i vrata. Kremu koristite jutro i veče, nanoseći je u tonkom sloju na predelu lica i vrata.

Način upotrebe: Kožu lica očistite od nečistoća i tragova šminke tonikom Royal Balm. Nakon čišćenja, lice blago naprskajte tonikom kako bi koža ostala vlažna. Posle 30-ak sekundi dok je lice vlažno (ne mokro) nanestie kremu na lice i blago utrljajte na problematične delove.

Kvalitet

Naši prirodni proizvodi namenjeni nezi kože, ne sadrže štetna hemijska jedinjenja, kao što su vazelin, parafin i mineralna ulja, koji su apsolutno nekompatibilni lipidima kože.

Naše kreme su jednostavne, bez komplikovanih reči u sadržaju, baš onakve  kako ih je priroda dala.


Odlučili smo da ne koristimo palmino ulje kao ni druga ulja visoke potražnje poput šeja butera i kokos butera jer nisu u skladu naših vrednosti.

Mi ne želimo da budemo deo zajednice koja  masovno seče i uništava šume zarad ekonomskih interesa.

INCI sastojci

Bademovo ulje
Smilje cvetna voda*
Neven*
Gavez
Šipkovo ulje
Ulje vučijeg trna
Vosak
Vitamin E
Žalfija*
Ruzmarin*
Smilje*
Morač
Hajdučka trava*


Svi sastojci koji su označeni sa zvezdicom * su iz organske poljoprivrede, odnosno imaju organski sertifikat. 

BIO-CS

Organsko lekovito bilje koje mi uzgajamo na planini Rtanj su: Smilje, Lavanda, Hajdučka trava, Žalfija, Ruzmarin i Izop.

Od 2017 godine u srbiji nas sertifikuje OCS, a od 2019 godine i za EU.

Lekovito bilje koristimo za proizvodnju etarskih ulja i macerata.

Ocene proizvoda

5.00

9 komentara

Naše lekovito bilje

Klikni na dugme da biste saznali više.

Ruzmarin

Ruzmarin je prirodni antioksidans koji vraća koži vitalnost.

Gavez

Čudotvorni gavez koji ima ulogu nevidljive membrane koja olakšava prodiranje svih lekovitih sastojaka u kožu, a da pritom ne širi pore.

Neven

Ulje nevena* koje koži pruža neophodnu vlažnost, a zahvaljujući svom regenerativnom dejstvu, odlično je za kožu koja je sklona pojavi akni.

Vučiji trn

Ulje vučjeg trna će zaštititi kožu od spoljašnjih uticaja, istovremeno delujući baktericidno i protivupalno, te je idealno za ovaj tip kože.
Zahvaljujući veoma bogatoj koncentraciji vitamina C i E, ulje vučjeg trna duboko revitalizuje kožu.


Moj tip kože

Koji je vaš tip kože?

Na našu kožu utiču mnogi faktori, uključujući našu okolinu, zdravlje, hranu koju jedemo i još mnogo toga. Uradite personalizovani kviz jer će vam pomoći da utvrdite svoj tip kože i predložiti kojim proizvodima treba da je negujete!