Organski ekstrakti od lekovitih biljaka
Hladno ceđena organska ulja
Organske lekovite biljke

Opis

Domaći organski melem od lavande, upakovan i spreman da izleči vašu kožu. Lavanda poseduje lekovita svojstva, zato je veoma koristan za ublažavanje manjih iritacija i kod ublažavanja ujeda od insekata. Melem od lavande ima umirujuća i opuštajuća svojstva koja mogu pomoći i kod blage glavobolje ili uspavljivanja. Pored nege lica odličan je za negu ruku i stopala. Najbolje ga koristiti u kombinaciji sa našim organskim hidrolatom od lavande.

Način primene

Pre nanošenja melema, navlažite kožu naprimer hidrolatom. Hidrolati su blage vodene esencije dobijene destilacijom biljaka, koje imaju umirujuća i tonizirajuća svojstva. Ovo će dodatno pripremiti kožu i omogućiti melemu da brže prodre u nju, posebno zbog guste konzistencije melema.

Uzmite malu količinu melema na čist prst ili vatu. Nanesite ga na područje kože koje zahteva tretman. Lagano masirajte melem u kožu koristeći kružne pokrete dok se potpuno ne upije.

Melem od lavande može se koristiti nekoliko puta dnevno, prema potrebi. Ako imate suvu ili oštećenu kožu, možete ga nanositi češće kako biste postigli bolje rezultate. Ako primetite da je melem previše mastan za vašu kožu ili izaziva pojačano lučenje sebuma, smanjite učestalost korišćenja.

Rok trajanja: 12 meseci, a nakon otvaranja 4 meseca.

Pažnja: Pre nego što počnete redovno koristiti melem od lavande, testirajte ga na malom delu kože kako biste bili sigurni da niste alergični na njegove sastojke. Ako primetite bilo kakve znakove iritacije ili alergijske reakcije, odmah prestanite s upotrebom i konsultujte se sa lekarom.

INCI sastojci

Lavandula angustifolia Ekstrakt* (Ekstrakt Lavande)
Cera Flava (Pčelinji vosak)
Lavandula angustifolia Oleum* -  (Etarsko ulje od lavande)


Svi sastojci koji su označeni sa zvezdicom * su iz organske poljoprivrede, odnosno imaju organski sertifikat. 

Samo registrovani korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu da ostave komentar.Moj tip kože

Koji je vaš tip kože?

Uradite personalizovani kviz koji će vam pomoći da utvrdite vaš tip kože i predložiti vam prirodne proizvode koji su najbolji za vas kako bi vaša nega lica postala još efikasnija.