🌱 Uljne kapi za zube sadrži organske sastojke.

Opis

Mint Fresh dentalne kapi za zube su revolucionarno rešenje za oralnu negu, dizajniran tako da efikasna pruža osvežavajuće iskustvo u higijeni zuba i usta.

Sa jedinstvenom formulacijom sa prirodnim i organskim sastojcima, ove kapi nude mnoštvo prednosti za vaše zube i desni.

Zahvaljujući uljnom ekstraktu od kantariona, kapi za zube i desni poseduju snažna antiinflamatorna i antibakterijska svojstva, koja poboljšavaju zdravlje vaših desni i istovremeno se bore protiv oralnih infekcija.

Etarsko ulje Mente, donosi prepoznatljivu svežinu koja osvežava dah i dodatno pruža osećaj hlađenja koji okrepljuje usta.

Etarsko ulje žalfije, doprinosi svojim prirodnim antimikrobnim svojstvima, pomažući u borbi protiv oralnih bakterija i održava čistiju i zdraviju oralnu sredinu.

Ulje od matičnjaka, dodatno pojačava antibakterijsko dejstvo kapi, istovremeno pružajući umirujuće olakšanje za bilo kakvu oralnu neprijatnost.

Za ishranu i zaštitu vaših zuba, kapi za zube sadrže i tokoferol, oblik vitamina E poznat po svojim antioksidativnim svojstvima.

On pomaže u jačanju zubne gleđi i podržava opšte zdravlje zuba.

Ono što izdvaja Mint Fresh kapi za zube je da njegovi glavni sastojci dolaze iz organske poljoprivrede, osiguravajući vas da su kapi za zube prirodni uljani rastvor za oralnu negu bez sintetičkih i štetnih sastojaka.

Aktivni sastojci

*Ekstrakt ulja Hipericum Perforatum: Poznat po svojim antiinflamatornim i antibakterijskim svojstvima, pomaže u smirivanju upale desni i unapređuje oralno zdravlje.

*Etarsko ulje Mentha Piperita: Menta pruža osećaj osvežavanja i hlađenja. Ima antimikrobna svojstva koja pomažu u borbi protiv bakterija u ustima, a ujedno osvežavaju dah.

*Etarsko ullje Salvia officinalis: Poznato kao ulje žalfije, ima prirodna antimikrobna svojstva koja pomažu u borbi protiv oralnih bakterija, smanjujući rizik od infekcija i unapređujući oralno zdravlje.

*Etarsko ulje Melise officinalis: Poznato i kao ulje matičnjaka, poseduje antibakterijska svojstva i može pomoći u ublažavanju nelagodnosti povezanih sa oralnim stanjima.

Tokoferol: Tokoferol, koji se obično naziva vitamin E, je prirodni antioksidans koji može doprineti opštem zdravlju desni i oralnog tkiva.

Savet

Nakon pranja zuba na čistu četkicu naneti 2-3 kapi i detaljno umasirati na desni i zube. Ne ispirati vodom.

Proizvod čuvati na suvom i tamnom mestu.

Kvalitet

Aktivni sastojci koji se nalaze  u kapima za zube  potiču iz organske poljoprivrede i obeleženi su sa zvedicom.

INCI sastojci

Hypericum Perforatum oil extract

Mentha Piperita Herb oil

Salvia officinalis oil

Melissa officinalis Oil

Tocopherol

BIO-CS

Organsko lekovito bilje koje mi uzgajamo na planini Rtanj su: Smilje, Lavanda, Hajdučka trava, Žalfija, Ruzmarin i Izop.

Od 2017 godine u srbiji nas sertifikuje OCS, a od 2019 godine i za EU.

Lekovito bilje koristimo za proizvodnju etarskih ulja i macerata.

Ocene proizvoda

5.00

1 komentara

Moj tip kože

Koji je vaš tip kože?

Na našu kožu utiču mnogi faktori, uključujući našu okolinu, zdravlje, hranu koju jedemo i još mnogo toga. Uradite personalizovani kviz jer će vam pomoći da utvrdite svoj tip kože i predložiti kojim proizvodima treba da je negujete!