Organski ekstrakti od lekovitih biljaka
Hladno ceđena organska ulja
Organske lekovite biljke

Opis

Organsko etarsko ulje žalfije sa planine Rtanj

Osetite čaroliju i snagu prirode u svakoj kapi našeg organskog etarskog ulja žalfije. Direktno sa padina mistične planine Rtanj, naša porodična plantaža s ljubavlju i pažnjom uzgaja žalfiju, biljku poznatu po svojim lekovitim svojstvima i bogatoj aromi.

Zašto je naše etarsko ulje posebno?

1. Porodična Tradicija: Uzgoj žalfije na našoj plantaži nije samo posao, već nasleđe i tradicija. Svaka biljka se neguje s pažnjom kako bismo vam pružili samo najkvalitetnije.

2. 100% Organsko: Bez hemikalija, bez aditiva, samo čista priroda. Naša žalfija se uzgaja u skladu sa prirodom, obezbeđujući vam etarsko ulje bez ikakvih nečistoća.

3. Visok Kvalitet: Zbog pažljivog uzgoja i tradicionalne destilacije, naše etarsko ulje žalfije je koncentrisano i moćno, pružajući vam sve blagodeti ove izvanredne biljke u čistom obliku.

Ovo ulje nije samo mirisna esencija; to je esencija naše posvećenosti, kvaliteta i ljubavi prema prirodi. Bilo da ga koristite za aromaterapiju, kao dodatak kozmetičkim preparatima ili na bilo koji drugi način, ovo ulje će vas očarati svojim kvalitetom i aromom.

Dopustite da vas priroda sa Rtnja obavija svojom lepotom i snagom. Odaberite naše organsko etarsko ulje žalfije i postanite deo naše porodične priče. Naručite danas i otkrijte magiju Rtnja u svakoj kapi!

Način primene

INCI sastojci

Samo registrovani korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu da ostave komentar.Moj tip kože

Koji je vaš tip kože?

Uradite personalizovani kviz koji će vam pomoći da utvrdite vaš tip kože i predložiti vam prirodne proizvode koji su najbolji za vas kako bi vaša nega lica postala još efikasnija.