Organski ekstrakti od lekovitih biljaka
Hladno ceđena organska ulja
Organske lekovite biljke

Opis

Masna i mešovita koža imaju neke zajedničke karakteristike zbog koje ih ljudi često mešaju. Reč je o takozvanoj T zoni koja je kod oba tipa kože izrazito masna i vidljiva. T zona je predeo brade, nosa i čela.

U ovom predelu je koža izrazito masna, sa vidljivim porama. Razlog za to je preveliko lučenje sebuma u koži, koje dovodi do stvaranja viška masnoće.

Prirodni serum za lice za masnu i mešovitu kožu je zato pogodan za oba tipa kože, jer svojim prirodnim sastojcima postiže smanjenje lučenja sebuma i samim tim manjeg mašnjenja kože, umanjuje pojavu fleka i akni na koži i koži daje mat efekat.

Savet

Royal Balm - Prirodni serum za lice za masnu i mešovitu kožu možete koristite ujutru i uveče, ali najbolje je uveče. Serum nanosite u tankom sloju na predelu vrata i lica i predela oko očiju. Serum blagom masažom utrljajte na vaše lice.

INCI Sastojci

Orahovo ulje
Neven*
Gavez
Šipkovo ulje
Ulje vučijeg trna
Vitamin E
Smilje*
Ruzmarin*
Lavanda*
Žalfija*

Kleka
Morač


Svi sastojci koji su označeni sa zvezdicom * su iz organske poljoprivrede, odnosno imaju organski sertifikat. 


Samo registrovani korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu da ostave komentar.

Aktivni sastojci u serumu

Klikni na dugme da biste saznali više.

Orah

Orahovo ulje je poznato po antibakterijskom, antioksidativnom i antiinflamatornom dejstvu. Koži vraća prirodni balans, reguliše lučenje sebuma a pritom je ne isušuje. Antibakterijske komponente orahovog ulja pomažu u zaštiti od patogena kojima je koža neprekidno izložena. Antiinflamatorno svojstvo ovog ulja pomaže u smirivanju kože sklone pojavi akni.

Kleka

Kleka dezinfikuje kožu i pruža joj prirodni mladalački sjaj.

Morač

Morač je prirodni antioksidans koji vraća koži vitalnost.

Vučiji trn

Ulje vučjeg trna deluje baktericidno i protivupalno. Veoma je bogat izvor vitamina E, čime sprečava oksidaciju sebuma koja dovodi do stvaranja mitisera.Moj tip kože

Koji je vaš tip kože?

Uradite personalizovani kviz koji će vam pomoći da utvrdite vaš tip kože i predložiti vam prirodne proizvode koji su najbolji za vas kako bi vaša nega lica postala još efikasnija.