Serum protiv bora Royal Balm je posebno formulisan sa aktivnim sastojcima koji uspešno umanjuju manje bore i ispravlja nepravilosti.

Opis

Royal Balm prirodni serum za lice protiv bora pomaže koži u zaštiti od slobodnih radikala, ubrzava obnavljanje ćelija kože, tonira je, ublažava diskoloracije i pigmentacije i daje koži svež izgled.

Ukoliko imate tamne mrlje na koži, ako je vaša koža gruba i imate bore, ovaj prirodni serum će učiniti čuda!

Aktivni sastojci

Royal Balm - Prirodni serum protiv bora možete koristite ujutru i uveče, ali najbolje je uveče. Serum nanosite u tankom sloju na predelu vrata i lica i predela oko očiju. Serum blagom masažom utrljajte na vaše lice.

Aktivni sastojci

Laneno ulje je jedno od najboljih ulja za negu zrele kože. Zahvaljujući kalijumu, vitaminu E, magnezijumu i omega-3 masnim kiselinama koje sadrži, dubinski hrani kožu i pruža joj savršenu hidrataciju. Fitoestrogeni koji se takođe nalaze u ovom ulju pospešuju obnavljanje ćelija kože i time čine vašu kožu glatkom i elastičnom.

Ulje vučjeg trna je jedan od najbogatijih izvora vitamina E koji je odličan u zaštiti od štetnog sunčevog zračenja, neguje kožu i čini je nežnom.

Smilje blagotvorno deluje na umornu kožu tako što poboljšava prokrvljenost i osvežava je.

Magnolija učvršćuje kožu i daje joj elastičnost

Nevenovo ulje ima izrazito delovanje na oštećenja kože tako što snažno podstiče regeneraciju ćelija i zarastanje rana i ožiljaka.

Ruzmarin je prirodni antioksidans koji vraća koži vitalnost

Gavez u sebi sadrži alantoin koji podstiče obnavljanje ćelija. 

Kvalitet

Naši prirodni proizvodi namenjeni nezi kože, ne sadrže štetna hemijska jedinjenja, kao što su vazelin, parafin i mineralna ulja, koji su apsolutno nekompatibilni lipidima kože.

Naše kreme su jednostavne, bez komplikovanih reči u sadržaju, baš onakve  kako ih je priroda dala.

INCI Sastojci

Laneno ulje
Neven*
Gavez
Šipkovo ulje
Ulje vučijeg trna
Vitamin E
Smilje*
Ruzmarin*
Magnolija
Žalfija*


Svi sastojci koji su označeni sa zvezdicom * su iz organske poljoprivrede, odnosno imaju organski sertifikat. 

BIO-CS

Organsko lekovito bilje koje mi uzgajamo na planini Rtanj su: Smilje, Lavanda, Hajdučka trava, Žalfija, Ruzmarin i Izop.

Od 2017 godine u srbiji nas sertifikuje OCS, a od 2019 godine i za EU.

Lekovito bilje koristimo za proizvodnju etarskih ulja i macerata.

Ocene proizvoda

5.00

1 komentara

Aktivni sastojci

Dodirnite slike da biste saznali više.

 • Šipak

  Šipkovo ulje regeneriše kožu, zbog čega se preporučuje za lečenje i prevenciju različitih kožnih problema. Odlično je za osetljivu kožu jer je štiti od isušivanja. Sadrži linolnu koselinu i polinezasićene masne kiseline koje koža lako apsorbuje.

 • Ruzmarin

  Ruzmarin je prirodni antioksidans koji vraća koži vitalnost.

 • Magnolija

  Magnolija učvršćuje kožu i daje joj elastičnost, a nevenovo ulje ima izrazito delovanje na oštećenja kože tako što snažno podstiče regeneraciju ćelija i zarastanje rana i ožiljaka.

 • Besmrtnica

  Smilje blagotvorno deluje na umornu kožu tako što poboljšava prokrvljenost i osvežava je.


Moj tip kože

Koji je vaš tip kože?

Na našu kožu utiču mnogi faktori, uključujući našu okolinu, zdravlje, hranu koju jedemo i još mnogo toga. Uradite personalizovani kviz jer će vam pomoći da utvrdite svoj tip kože i predložiti kojim proizvodima treba da je negujete!