Organski ekstrakti od lekovitih biljaka
Hladno ceđena organska ulja
Organske lekovite biljke

Opis

Mini uzorak kreme protiv bora od 5ml je idealan za sve one koji do sada nisu koristili prirodnu kozmetiku. Uzorak će vam trajati približno oko sedam dana. To je dovoljan period koji Vam je potreban kako bi ste uvideli da li on "radi"  i dali vašoj koži prija. Svako korišćenja uzorka koji je količinski manji neće vam dati pravi uvid u njegovo dejstvo. Svaka koža se privikava na nov tretman i naravno da rezultat

Aktivni sastojci

Laneno ulje je jedno od najboljih ulja za negu zrele kože. Zahvaljujući kalijumu, vitaminu E, magnezijumu i omega-3 masnim kiselinama koje sadrži, dubinski hrani kožu i pruža joj savršenu hidrataciju. Fitoestrogeni koji se takođe nalaze u ovom ulju pospešuju obnavljanje ćelija kože i time čine vašu kožu glatkom i elastičnom.

Ulje vučjeg trna je jedan od najbogatijih izvora vitamina E koji je odličan u zaštiti od štetnog sunčevog zračenja, neguje kožu i čini je nežnom.

Smilje blagotvorno deluje na umornu kožu tako što poboljšava prokrvljenost i osvežava je.

Magnolija učvršćuje kožu i daje joj elastičnost

Nevenovo ulje ima izrazito delovanje na oštećenja kože tako što snažno podstiče regeneraciju ćelija i zarastanje rana i ožiljaka.

Ruzmarin je prirodni antioksidans koji vraća koži vitalnost

Gavez u sebi sadrži alantoin koji podstiče obnavljanje ćelija. 

INCI sastojci

Laneno ulje
Neven*
Gavez
Šipkovo ulje
Ulje vučijeg trna
Vitamin E
Smilje*
Ruzmarin*
Magnolija
Žalfija*


Svi sastojci koji su označeni sa zvezdicom * su iz organske poljoprivrede, odnosno imaju organski sertifikat. 


Samo registrovani korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu da ostave komentar.

Aktivni sastojci

Dodirnite slike da biste saznali više.

 • Šipak

  Šipkovo ulje regeneriše kožu, zbog čega se preporučuje za lečenje i prevenciju različitih kožnih problema. Odlično je za osetljivu kožu jer je štiti od isušivanja. Sadrži linolnu koselinu i polinezasićene masne kiseline koje koža lako apsorbuje.

 • Ruzmarin

  Ruzmarin je prirodni antioksidans koji vraća koži vitalnost.

 • Magnolija

  Magnolija učvršćuje kožu i daje joj elastičnost, a nevenovo ulje ima izrazito delovanje na oštećenja kože tako što snažno podstiče regeneraciju ćelija i zarastanje rana i ožiljaka.

 • Besmrtnica

  Smilje blagotvorno deluje na umornu kožu tako što poboljšava prokrvljenost i osvežava je.Moj tip kože

Koji je vaš tip kože?

Uradite personalizovani kviz koji će vam pomoći da utvrdite vaš tip kože i predložiti vam prirodne proizvode koji su najbolji za vas kako bi vaša nega lica postala još efikasnija.