Cvet bele Magnolije - Royal Balm
Tonik za zrelo lice treba koristiti najmanje dva puta dnevno, ujutru i uveče pred spavanje. Ne zaboravite da se on uvek nanosi na očišćenu kožu.

Opis

Tonik za zrelo lice bez alkohola sadrži hidrolat smilja koji detoksifikuje, neguje i osvežava kožu. Glicerin je emolijent, pa čini kožu hidriranom, baršunastom i glatkom.

Magnolija se vekovima koristila u antiinflamatorne svrhe, a ekstrakt magnolije je jedan od najmoćnijih sastojaka u borbi protiv bora jer sadrži visoke koncentracije magnolola i honokiola koji imaju do 1000 puta više antioksidanasa od vitamina E.

Aktivni sastojci

Hidrolat smilja koji detoksifikuje kožu, neguje je i osvežava.

Glicerin je emolijent, pa čini kožu hidriranom, baršunastom i glatkom.

Magnolija se vekovima koristila u antiinflamatorne svrhe, a ekstrakt magnolije je jedan od najpotentnijih sastojaka u borbi protiv bora. Sadrži visoke koncentracije magnolola i honokiola koji imaju do 1000 puta više antioksidanasa od vitamina E. 

Savet

Najbolji tonik za lice upravo onaj koji je potpuno prirodan i koji će vašem licu dati svež i ujednačen ten, a istovremeno će ga štititi od oštećenja i iritacija. 


RoyalBalm prirodni tonik za zrelo lice će biti vaš najveći saveznik u borbi protiv bora i prirodnoj nezi lica.


Ukoliko želite da vašoj koži pružite apsolutni maksimum, predlažemo vam da u svakodnevnu rutinu nege lica pored tonika uvrstite i Royal Balm serum za lice koji će vašoj koži obezbediti pregršt antioksidanata i vitamina u koncentovanoj formi.

Kvalitet

Naši prirodni proizvodi namenjeni nezi kože, ne sadrže štetna hemijska jedinjenja, kao što su vazelin, parafin i mineralna ulja, koji su apsolutno nekompatibilni lipidima kože.

Naše kreme su jednostavne, bez komplikovanih reči u sadržaju, baš onakve  kako ih je priroda dala.


Odlučili smo da ne koristimo palmino ulje kao ni druga ulja visoke potražnje poput šeja butera i kokos butera jer nisu u skladu naših vrednosti.

Mi ne želimo da budemo deo zajednice koja  masovno seče i uništava šume zarad ekonomskih interesa.

INCI sastojci

Hidrolat smilja*

Glicerin

Etarsko ulje cveta Magnolije


Svi sastojci koji su označeni sa zvezdicom * su iz organske poljoprivrede, odnosno imaju organski sertifikat. 

BIO-CS

Organsko lekovito bilje koje mi uzgajamo na planini Rtanj su: Smilje, Lavanda, Hajdučka trava, Žalfija, Ruzmarin i Izop.

Od 2017 godine u srbiji nas sertifikuje OCS, a od 2019 godine i za EU.

Lekovito bilje koristimo za proizvodnju etarskih ulja i macerata.

Ocene proizvoda

5.00

2 komentara

Aktivni sastojci

Dodirnite slike da biste saznali više.

  • Magnolija

    Magnolija se vekovima koristila u antiinflamatorne svrhe, a ekstrakt magnolije je jedan od najpotentnijih sastojaka u borbi protiv bora. Sadrži visoke koncentracije magnolola i honokiola koji imaju do 1000 puta više antioksidanasa od vitamina E.

  • Smilje

    Hidrolat smilja koji detoksifikuje kožu, neguje je i osvežava.

  • Prirodni glicerin

    Glicerin je emolijent, pa čini kožu hidriranom, baršunastom i glatkom.










Moj tip kože

Koji je vaš tip kože?

Na našu kožu utiču mnogi faktori, uključujući našu okolinu, zdravlje, hranu koju jedemo i još mnogo toga. Uradite personalizovani kviz jer će vam pomoći da utvrdite svoj tip kože i predložiti kojim proizvodima treba da je negujete!