BIO-CS

Organsko lekovito bilje koje mi uzgajamo na planini Rtanj su: Smilje, Lavanda, Hajdučka trava, Žalfija, Ruzmarin i Izop.

Od 2017 godine u srbiji nas sertifikuje OCS, a od 2019 godine i za EU.

Lekovito bilje koristimo za proizvodnju etarskih ulja i macerata.

Ocene proizvoda

5.00

5 recenzije

Naše kreme su jednostavne, bez komplikovanih reči u sadržaju, baš onakve kako ih je priroda dala.

Suvi tip kože, kako joj i samo ime kaže, karakteriše nedostatak vlage. Koža je bez sjaja i bez vidljivih pora. Ovaj tip kože je često zategnut zbog nedostatka vlage. Nedostatak vlage se javlja zato što sama koža ne proizvodi dovoljnu količinu sebuma koji je neophodan za vlažnost, zato je sklona perutanju.

Ovaj tip kože je najskloniji borama, naročito u predelu oko očiju. Zato suva koža zahteva posebnu negu i dodatnu hidrataciju.

Prirodna krema za suvu kožu sadrži prirodne sastojke koji će koži dati neophodnu elastičnost i hidrataciju.

Svaki od sledećih sastojaka, sam za sebe ili u kombinaciji sa drugim sastojcima doprinosi nezi suve kože.

Krema je istovremeno i dovoljno lagana kako bi koža disala i brzo otklanja osećaj zatezanja i perutanja kao i pojavu crvenila i svraba.

Suncokretovo ulje* ima blagotvorno dejstvo na suvu kožu. Zahvaljujući vitaminima A, C i E, ono je hrani, a pritom je nekomedogeno (ne zapušava pore). Ima visoku koncentraciju linolne i oleinske kiseline koje štite i hidriraju kožu.

Ulje vučjeg trna* ima izuzetno velike koncentracije vitamina C, kao i esencijalne masne kiseline. Ovo ulje je odlično za suvi tip kože jer podstiče njene prirodne funkcije, hidrira je i revitalizuje, istovremeno je štiteći od spoljašnjih uticaja.

Neven*, zahvaljujući svojim voskovima, oblaže kožu i tako formira njenu prirodnu zaštitu. Takođe stimuliše odbranu kože i sprečava njeno isušivanje.

Gavez* štiti kožu od oštećenja i podstiče njenu regeneraciju. Zahvaljujući gavezu, koža je hidrirana i čista.

Royal Balm prirodnu kremu za suvu kožu koristite ujutru i uveče, nanoseći je u tankom sloju na predelu vrata i lica.  

Naši prirodni proizvodi namenjeni nezi kože, ne sadrže štetna hemijska jedinjenja, kao što su vazelin, parafin i mineralna ulja, koji su apsolutno nekompatibilni lipidima kože.

Naše kreme su jednostavne, bez komplikovanih reči u sadržaju, baš onakve  kako ih je priroda dala.

Suncokretovo ulje*
Smilje cvetna voda
Neven*
Gavez*
Šipkovo ulje
Ulje vučijeg trna*
Vosak
Med
Vitamin E
Hajdučka trava
Žalfija
Smilje

Naše lekovito bilje

Klikni na dugme da biste saznali više.

Suncokret

Organsko suncokretovo ulje ima blagotvorno dejstvo na suvu kožu. Zahvaljujući vitaminima A, C i E, ono je hrani, a pritom je nekomedogeno (ne zapušava pore). Ima visoku koncentraciju linolne i oleinske kiseline koje štite i hidriraju kožu.

Gavez

Čudotvorni gavez koji ima ulogu nevidljive membrane koja olakšava prodiranje svih lekovitih sastojaka u kožu, a da pritom ne širi pore.

Neven

Ulje nevena koje koži pruža neophodnu vlažnost, a zahvaljujući svom regenerativnom dejstvu, odlično je za kožu koja je sklona pojavi akni.

Vučiji trn

Ulje vučjeg trna će zaštititi kožu od spoljašnjih uticaja, istovremeno delujući baktericidno i protivupalno, te je idealno za ovaj tip kože.
Zahvaljujući veoma bogatoj koncentraciji vitamina C i E, ulje vučjeg trna duboko revitalizuje kožu.

Napiši recenziju

Please login or register to review

Šta SU DRUGI JOŠ PROČITALIAktivni sastojci u kozmetici i njihov značaj

Aktivni sastojci u kozmetici i njihov značaj

Da li ste se nekada zapitali da li neka poznata skupa anti-age krema protiv bora zaista daje rezultate sa reklame? Da li ste nekada posumnjali u njen stvarni učinak? S obzirom na to da je kozmetička industrija jedna od finansijski najjačih, kompanije koje proizvode preparate za negu kože će

Prirodna nega suve koze lica

Prirodna nega suve kože lica

Kao što znamo, svaki tip kože zahteva posebnu negu, odgovarajuću kozmetiku i tretmane koji za cilj imaju korekciju njenih eventualnih nedostataka pa je ključna prirodna nega suve kože lica. Suva koža je vrlo delikatna, ali prednost je što za njenu negu postoji veliki broj krema i namenskih proizvoda.