Naš favorit je Royal Balm serum za suvu kožu koji efikasno pomaže u borbi protiv dehidratacije i hipersenzibilnosti kože.

Opis

Osetljiva koža je najčešće suva koža koja je podložna spoljnim uticajima. Oba tipa kože karakteriše zategnutost kože, perutanje, pojava crvenila i fleka, nedostatk vlage.

Prirodni serum za suvo lice i osetljivu kožu rešava baš te probleme: koži vraća sjaj, vlažnost, umanjuje pojavu perutanja i crvenila, koža dobija potrebnu negu i zaštitu od svih spoljašnjih uticaja. A sve to zahvaljujući prirodnim sastojcima koji su sveže upotrebljeni za izradu seruma.

Royal Balm prirodni serum za suvo lice i osetljivu kožu odlično deluje zahvaljujući vitaminu E, koža postaje hidrirana i obnovljena, bore se izglađuju, a neželjene pojave kao što su ispucala koža nestaje.


Aktivni sastojci

Susamovo ulje je naročito pogodno za negu suve i osetljive kože sklone upalnim procesima. Bogato je vitaminima i mineralima. Masne kiseline koje ovo ulje sadrži, kao što su oleinska, palmitinska, stearinska i linolna kiselina, su efikasna hidratantna sredstva koja održavaju kožu zdravom i mekom.

Susamovo ulje poboljšava cirkulaciju, pa stoga ubrzava apsorpciju ostalih lekovitih sastojaka ove kreme.

Vosak koji se nalazi u ulju od smilja* oblaže kožu i obezbeđuje joj prirodnu zaštitu od štetnih uticaja.

Žalfija*, kao jedan od najboljih prirodnih antiseptika, sprečava nastanak iritacija i pojave crvenila kojima je ovaj tip kože podložan. 

Magnolija štiti i učvršćuje kožu, ublažava otoke i iritacije, pa je odlična za negu iritirane i suve kože.

Savet

Prirodni serum za lice za suvu i osetljivu kozu možete koristite ujutru i uveče, ali najbolje je uveče. Serum nanosite u tankom sloju na predelu vrata i lica i predela oko očiju. Serum blagom masažom utrljajte na vaše lice.

Način upotrebe: Kožu lica očistite od nečistoća i tragova šminke tonikom Royal Balm. Nakon čišćenja, lice blago naprskajte tonikom kako bi koža ostala vlažna. Posle 30-ak sekundi dok je lice vlažno (ne mokro) nanestie serum na lice i blago utrljajte na problematične delove.

Kvalitet

Naši prirodni proizvodi namenjeni nezi kože, ne sadrže štetna hemijska jedinjenja, kao što su vazelin, parafin i mineralna ulja, koji su apsolutno nekompatibilni lipidima kože.

Naše kreme su jednostavne, bez komplikovanih reči u sadržaju, baš onakve  kako ih je priroda dala.


Odlučili smo da ne koristimo palmino ulje kao ni druga ulja visoke potražnje poput šeja butera i kokos butera jer nisu u skladu naših vrednosti.

Mi ne želimo da budemo deo zajednice koja  masovno seče i uništava šume zarad ekonomskih interesa.

INCI Sastojci

Susamovo ulje
Neven*
Gavez
Šipkovo ulje
Ulje vučijeg trna
Vitamin E
Smilje*
Magnolija
Hajdučka trava*
Žalfija*

BIO-CS

Organsko lekovito bilje koje mi uzgajamo na planini Rtanj su: Smilje, Lavanda, Hajdučka trava, Žalfija, Ruzmarin i Izop.

Od 2017 godine u srbiji nas sertifikuje OCS, a od 2019 godine i za EU.

Lekovito bilje koristimo za proizvodnju etarskih ulja i macerata.

Ocene proizvoda

5.00

7 komentara

Naše lekovito bilje

Klikni na dugme da biste saznali više.

Smilje

Vosak koji se nalazi u ulju smilja oblaže kožu i obezbeđuje joj prirodnu zaštitu od štetnih uticaja.

Žalfija

Žalfija, kao jedan od najboljih prirodnih antiseptika, sprečava nastanak iritacija i pojave crvenila kojima je ovaj tip kože podložan.

Magnolija

Magnolija učvršćuje kožu i daje joj elastičnost, a nevenovo ulje ima izrazito delovanje na oštećenja kože tako što snažno podstiče regeneraciju ćelija i zarastanje rana i ožiljaka.

Susam

Susamovo ulje je naročito pogodno za negu suve i osetljive kože sklone upalnim procesima. Bogato je vitaminima i mineralima. Masne kiseline koje ovo ulje sadrži, kao što su oleinska, palmitinska, stearinska i linolna kiselina, su efikasna hidratantna sredstva koja održavaju kožu zdravom i mekom

Šta SU DRUGI JOŠ PROČITALIAktivni sastojci u kozmetici i njihov značaj

Aktivni sastojci u kozmetici i njihov značaj

Da li ste se nekada zapitali da li neka poznata skupa anti-age krema protiv bora zaista daje rezultate sa reklame? Da li ste nekada posumnjali u njen stvarni učinak? S obzirom na to da je kozmetička industrija jedna od finansijski najjačih, kompanije koje proizvode preparate za negu kože će

Prirodna nega suve koze lica

Prirodna nega suve kože lica

Kao što znamo, svaki tip kože zahteva posebnu negu, odgovarajuću kozmetiku i tretmane koji za cilj imaju korekciju njenih eventualnih nedostataka pa je ključna prirodna nega suve kože lica. Suva koža je vrlo delikatna, ali prednost je što za njenu negu postoji veliki broj krema i namenskih proizvoda. 

Moj tip kože

Koji je vaš tip kože?

Na našu kožu utiču mnogi faktori, uključujući našu okolinu, zdravlje, hranu koju jedemo i još mnogo toga. Uradite personalizovani kviz jer će vam pomoći da utvrdite svoj tip kože i predložiti kojim proizvodima treba da je negujete!