Proizvodi za zrelu kožu obogaćeni ljubavlju [Iskustvo]

Iskustvo Svetlana Vlajkov


Imam 59 godina. Moram reći da, zapravo, nikada nisam imala posebno problematičnu kožu lica, u smislu bubuljica, mitisera, masnog sjaja…i, verovatno zbog toga, nisam naučila da je negujem, uopšte – da na nju obraćam pažnju.

Kao da mi se negde podrazumevalo da će takva biti uvek – meka, glatka, elastična … Tako bi možda i ostalo, da  ćerke, uz poljubac, nisu primetile i rekle kako mi je koža suva i da li je nečim hranim.

Hranim kožu? Zašto? Hranim stomak, telo, zar to nije dovoljno??? 🤔

Uzela sam ogledalo. Naravno da sam ga uzimala i do sada, ali, ovog puta sam gledala pažljivo. 

Moje lice … Uh 😱

Koža bez sjaja, suva i nekako gruba na dodir, bore oko usta, očiju, na obrazima, poneka staračka pega, beživotna, gladna!!!

Čime da je hranim, negujem?

Ha, setila sam se!

Pre nekoliko dana, sasvim slučajno, mada ja verujem da se sve dešava baš kada treba, a prateći emisije „Snaga bilja“ – Momčila Antonijevića, pogledala sam i emisiju sa Rtnja: „Kako se gaji smilje,žalfija, lavanda, hajdučica na Rtnju i kako se pravi PRIRODNA KOZMETIKA„.

Da, to je TO!

Pogledala sam emisiju ponovo.

Znam da me je i prvi put oduševilo o čemu je sve vodila računa i šta je sve morala da nauči ova mlada žena, pre nego što je uopšte i odabrala mesto za sađenje i negovanje lekovitih biljčica – za izradu svoje PRIRODNE KOZMETIKE!

I odluka da koristi biljke samo sa tog prostora, med  – isključivo od lokalnih pčelara … ma sve, opredelilo me je da naručim proizvode ROYAL BALM ili ti KRALJEVSKI MELEM!

Nekako sam osetila, prepoznala da mojoj zreloj koži trebaju baš ti preparati u kojima je divna i snažna energija Rtnja, osunčanih padina, podzemnih mineralnih izvora, divna energija ljudi koji biljke sade i kojima je “ svaka biljka poklon“, dar Zemlje i Neba!

Brzo sam ih dobila – serum, tonik i kremu.

I čim sam ih otvorila, osetila sam još nešto: OVI PROIZVODI SU ZAČINJENI LJUBAVLJU!!!

Od samog pakovanja, kad se otvori kutija, izmami vam osmeh divno crveno srce koje otvarate da biste došli do „malog čuda“ u staklenoj, tamnoj bočici! 

Prelepo!

Jednostavno, prefinjeno!

Miris – kao dah biljke koja dominira u kremama – prirodan, blag, biljni.

Ja ga volim.

Sa puno pažnje sam počela da negujem i hranim svoje lice.

Kakvo je to uživanje za mene sada!

Kakvo je uživanje za moju kožu!

Oporavlja se brzo. Jasno je, naravno, da bore neće nestati – nisam to ni očekivala, niti bih volela – kao da bi, sa njima, nestao i deo mene.

Ali, osećaj nežnosti koji imam pod prstima je sada diiivan!

Lice mi je živnulo! Koža je meka, nežna, baš savršeno odgovara reč: nahranjena!

Jedna veća „fleka“ postaje svetlija! Posle samo četiri nedelje!

Zaista sam prezadovoljna i presrećna što ovakve kreme, hidrolati, serumi postoje i na ovim našim prostorima, što su lako dostupni i zaista POTPUNO PRIRODNI!

Ja sam učiteljica. Nisam stručnjak za kozmetiku, ali prepoznajem KVALITET.

Moja koža ga prepoznaje! I kao da mi kaže:“Hvala“, svaki put kada je dodirnem!

Divno je i ohrabrujuće kada u mladim ljudima prepoznate onu pravu, istinsku predanost, posvećenost i ljubav prema onome što rade.

Moj naklon Katarina, Vama!

Hvala Vam za ROYAL BALM  kozmetiku i hvala za Ljubav kojom je obogaćujete!!!

S poštovanjem i od srca,
Svetlana Vlajkov – Kikinda

Autor: Royal Balm

Mi smo Royal Balm - Prirodna kozmetika
Putem našeg bloga sa radošću ćemo sa vama deliti ljubav prema ručno rađenim prirodnim proizvodima za negu ženske i muške kože i odgonetnuti neka pitanja kao što je razlika u cenama organske i industrijske kozmetike.

Ostavite komentar

Iskoristi kod: RBSERUM i ostvari 10% popusta za Prirodni serum za masno lice. Detaljnije ... 
close-image