Besplatna dostava

100% Organski sastojci

Dermatološki testirano

BIO-CS

Organsko lekovito bilje koje mi uzgajamo na planini Rtanj su: Smilje, Lavanda, Hajdučka trava, Žalfija, Ruzmarin i Izop.

Od 2017 godine u srbiji nas sertifikuje OCS, a od 2019 godine i za EU.

Lekovito bilje koristimo za proizvodnju etarskih ulja i macerata.

Ocene proizvoda

0.00

0 komentara

Naše kreme su jednostavne, bez komplikovanih reči u sadržaju, baš onakve kako ih je priroda dala.

Masna i mešovita koža imaju neke zajedničke karakteristike zbog koje ih ljudi često mešaju. Reč je o takozvanoj T zoni koja je kod oba tipa kože izrazito masna i vidljiva. T zona je predeo brade, nosa i čela.

U ovom predelu je koža izrazito masna, sa vidljivim porama. Razlog za to je preveliko lučenje sebuma u koži, koje dovodi do stvaranja viška masnoće.

Prirodni serum za lice za masnu i mešovitu kožu je zato pogodan za oba tipa kože, jer svojim prirodnim sastojcima postiže smanjenje lučenja sebuma i samim tim manjeg mašnjenja kože, umanjuje pojavu fleka i akni na koži i koži daje mat efekat.

Orahovo ulje* je poznato po antibakterijskom, antioksidativnom i antiinflamatornom dejstvu. Koži vraća prirodni balans, reguliše lučenje sebuma a pritom je ne isušuje.


Antibakterijske komponente orahovog ulja pomažu u zaštiti od patogena kojima je koža neprekidno izložena. Antiinflamatorno svojstvo ovog ulja pomaže u smirivanju kože sklone pojavi akni.


Ulje vučjeg trna* deluje baktericidno i protivupalno. Veoma je bogat izvor vitamina E, čime sprečava oksidaciju sebuma koja dovodi do stvaranja mitisera.


Kleka* dezinfikuje kožu i pruža joj prirodni mladalački sjaj.


Morač* je izuzetan za ovaj tip kože jer ima snažno detoksikujuće dejstvo.

Royal Balm - Prirodni serum za lice za masnu i mešovitu kožu možete koristite ujutru i uveče, ali najbolje je uveče. Serum nanosite u tankom sloju na predelu vrata i lica i predela oko očiju. Serum blagom masažom utrljajte na vaše lice.

Naši prirodni proizvodi namenjeni nezi kože, ne sadrže štetna hemijska jedinjenja, kao što su vazelin, parafin i mineralna ulja, koji su apsolutno nekompatibilni lipidima kože.

Naše kreme su jednostavne, bez komplikovanih reči u sadržaju, baš onakve  kako ih je priroda dala.

Orahovo ulje*
Neven
Gavez
Šipkovo ulje
Ulje vučijeg trna*
Vitamin E
Smilje
Ruzmarin
Lavanda
Žalfija
Kleka*
Morač*

Aktivni sastojci

Dodirnite slike da biste saznali više.

 • Orah

  Orahovo ulje* je poznato po antibakterijskom, antioksidativnom i antiinflamatornom dejstvu. Koži vraća prirodni balans, reguliše lučenje sebuma a pritom je ne isušuje. Antibakterijske komponente orahovog ulja pomažu u zaštiti od patogena kojima je koža neprekidno izložena. Antiinflamatorno svojstvo ovog ulja pomaže u smirivanju kože sklone pojavi akni.

 • Morač

  Morač je prirodni antioksidans koji vraća koži vitalnost.

 • Kleka

  Kleka dezinfikuje kožu i pruža joj prirodni mladalački sjaj.

 • Vučiji trn

  Ulje vučjeg trna deluje baktericidno i protivupalno. Veoma je bogat izvor vitamina E, čime sprečava oksidaciju sebuma koja dovodi do stvaranja mitisera

Napiši komentar

Please login or register to review