Besplatna dostava

100% Organski sastojci

Dermatološki testirano

BIO-CS

Organsko lekovito bilje koje mi uzgajamo na planini Rtanj su: Smilje, Lavanda, Hajdučka trava, Žalfija, Ruzmarin i Izop.

Od 2017 godine u srbiji nas sertifikuje OCS, a od 2019 godine i za EU.

Lekovito bilje koristimo za proizvodnju etarskih ulja i macerata.

Ocene proizvoda

0.00

0 komentara

Naše kreme su jednostavne, bez komplikovanih reči u sadržaju, baš onakve kako ih je priroda dala.

Mini uzorak kreme protiv bora od 5ml je idealan za sve one koji do sada nisu koristili prirodnu kozmetiku. Uzorak će vam trajati približno oko sedam dana. To je dovoljan period koji Vam je potreban kako bi ste uvideli da li on "radi"  i dali vašoj koži prija. Svako korišćenja uzorka koji je količinski manji neće vam dati pravi uvid u njegovo dejstvo. Svaka koža se privikava na nov tretman i naravno da rezultat

Royal Balm - Prirodni serum protiv bora možete koristite ujutru i uveče, ali najbolje je uveče. Serum nanosite u tankom sloju na predelu vrata i lica i predela oko očiju. Serum blagom masažom utrljajte na vaše lice.

Laneno ulje je jedno od najboljih ulja za negu zrele kože. Zahvaljujući kalijumu, vitaminu E, magnezijumu i omega-3 masnim kiselinama koje sadrži, dubinski hrani kožu i pruža joj savršenu hidrataciju. Fitoestrogeni koji se takođe nalaze u ovom ulju pospešuju obnavljanje ćelija kože i time čine vašu kožu glatkom i elastičnom.

Ulje vučjeg trna je jedan od najbogatijih izvora vitamina E koji je odličan u zaštiti od štetnog sunčevog zračenja, neguje kožu i čini je nežnom.

Smilje blagotvorno deluje na umornu kožu tako što poboljšava prokrvljenost i osvežava je.

Magnolija učvršćuje kožu i daje joj elastičnost

Nevenovo ulje ima izrazito delovanje na oštećenja kože tako što snažno podstiče regeneraciju ćelija i zarastanje rana i ožiljaka.

Ruzmarin je prirodni antioksidans koji vraća koži vitalnost

Gavez u sebi sadrži alantoin koji podstiče obnavljanje ćelija. 

Naši prirodni proizvodi namenjeni nezi kože, ne sadrže štetna hemijska jedinjenja, kao što su vazelin, parafin i mineralna ulja, koji su apsolutno nekompatibilni lipidima kože.

Naše kreme su jednostavne, bez komplikovanih reči u sadržaju, baš onakve  kako ih je priroda dala.

Laneno ulje*
Neven
Gavez
Šipkovo ulje
Ulje vučijeg trna*
Vitamin E
Smilje*
Ruzmarin*
Magnolija*
Žalfija

Aktivni sastojci

Dodirnite slike da biste saznali više.

 • Šipak

  Šipkovo ulje regeneriše kožu, zbog čega se preporučuje za lečenje i prevenciju različitih kožnih problema. Odlično je za osetljivu kožu jer je štiti od isušivanja. Sadrži linolnu koselinu i polinezasićene masne kiseline koje koža lako apsorbuje.

 • Ruzmarin

  Ruzmarin je prirodni antioksidans koji vraća koži vitalnost.

 • Magnolija

  Magnolija učvršćuje kožu i daje joj elastičnost, a nevenovo ulje ima izrazito delovanje na oštećenja kože tako što snažno podstiče regeneraciju ćelija i zarastanje rana i ožiljaka.

 • Besmrtnica

  Smilje blagotvorno deluje na umornu kožu tako što poboljšava prokrvljenost i osvežava je.

Napiši komentar

Please login or register to review