Naše kreme su jednostavne, bez komplikovanih reči u sadržaju, baš onakve kako ih je priroda dala.

Opis

Prirodna krema za masnu kožu prvenstveno reguliše prekomerno lučenje sebuma i na taj način vraća prirodan izgled koži,  umanjujući prekomerno mašćenje i pružaju koži mat izgled.

Sinergijom lekovitih planiniskih biljaka koju čini formulacijom ove kreme jedinstvenom, pospešuje prirodne procese revitalalizacije i time balnsira razmenu masnoća u epitelu.

Mastan tip kože je karakterističan po izrazitom sjaju i vidljivim porama na licu. Ovo se javlja usled toga što koža stvara veliku količinu sebuma. Najsjajniji delovi kože su brada, nos i čelo, ali i ostali delovi lica su masni, mada ne toliko izražajno. Ne retko se javlja da osobe sa masnom kožom imaju i masnu kosu.

Aktivni sastojci

Lešnikovo ulje je jedan od glavnih saveznika u borbi protiv ovog stanja kože. Katehini i tanini koje sadrži čine ga „suvim“, pa je odlično za regulaciju lučenja masnoća. Brzo se upija i ne ostavlja mastan trag na koži. Ulje lešnika smanjuje pore i sprečava pojavu akni.

Kleka je prirodni antiseptik, te je odlična za masnu kožu koja je sklona pojavi akni. Koristi se za tretiranje problematične kože jer je dezinfikuje, osvežava i tonira.

Žalfija je izuzetno delotvoran antiseptik. Ona uklanja sve nečistoće koje se natalože na koži tokom dana.

Ruzmarin sprečava preterano lučenje masnoća i nastanak akni. Kao prirodni antioksidans, vraća koži vitalnost i sprečava njeno starenje.

Ulje lavande ima smirujuće dejstvo. Dugo se koristlo kao sredstvo za čišćenje kože i kontrolu lučenja masti. Ulje lavande je moćno esencijalno ulje koje se pokazalo i kao odličan prirodni lek protiv akni.

Savet

Royal Balm prirodnu kremu za masnu kožu koristite ujutru i uveče, nanoseći je u tankom sloju na predelu vrata i lica. Koristite jutro i uveče, nanoseći je u tankom sloju na predelu lica i vrata.

Način upotrebe: Kožu lica očistite od nečistoća i tragova šminke tonikom Royal Balm. Nakon čišćenja, lice blago naprskajte tonikom kako bi koža ostala vlažna. Posle 30-ak sekundi dok je lice vlažno (ne mokro) nanestie kremu na lice i blago utrljajte na problematične delove.

Kvalitet

Naši prirodni proizvodi namenjeni nezi kože, ne sadrže štetna hemijska jedinjenja, kao što su vazelin, parafin i mineralna ulja, koji su apsolutno nekompatibilni lipidima kože.

Naše kreme su jednostavne, bez komplikovanih reči u sadržaju, baš onakve  kako ih je priroda dala.


Odlučili smo da ne koristimo palmino ulje kao ni druga ulja visoke potražnje poput šeja butera i kokos butera jer nisu u skladu naših vrednosti.

Mi ne želimo da budemo deo zajednice koja  masovno seče i uništava šume zarad ekonomskih interesa.

INCI Sastojci

Lešnikovo ulje
Smilje cvetna voda*
Neven*
Gavez
Šipkovo ulje
Vosak
Vitamin E
Lavanda*
Ruzmarin*
Žalfija*
Smilje*
Kleka

Svi sastojci koji su označeni sa zvezdicom * su iz organske poljoprivrede, odnosno imaju organski sertifikat. 

BIO-CS

Organsko lekovito bilje koje mi uzgajamo na planini Rtanj su: Smilje, Lavanda, Hajdučka trava, Žalfija, Ruzmarin i Izop.

Od 2017 godine u srbiji nas sertifikuje OCS, a od 2019 godine i za EU.

Lekovito bilje koristimo za proizvodnju etarskih ulja i macerata.

Ocene proizvoda

5.00

9 komentara

Naše lekovito bilje

Klikni na dugme da biste saznali više.

Lešnik

Iako lešnikovo ulje reguliše nivo sebuma, ono takođe sadrži puno prirodnih masti koje hidriraju kožu, čineći je mekom i toniranom, istovremeno smanjujući vidljivost finih linija i bora. I pored svega ovoga nakon nanošenja ne ostavlja osećaj masne kože.

Ruzmarin

Ruzmarin je prirodni antioksidans koji vraća koži vitalnost.

Žalfija

Žalfija je izuzetno delotvoran antiseptik. Ona uklanja sve nečistoće koje se natalože na koži tokom dana.

Kleka

Kleka je prirodni antiseptik, te je odlična za masnu kožu koja je sklona pojavi akni. Koristi se za tretiranje problematične kože jer je dezinfikuje, osvežava i tonira.


Moj tip kože

Koji je vaš tip kože?

Na našu kožu utiču mnogi faktori, uključujući našu okolinu, zdravlje, hranu koju jedemo i još mnogo toga. Uradite personalizovani kviz jer će vam pomoći da utvrdite svoj tip kože i predložiti kojim proizvodima treba da je negujete!