Naše kreme su jednostavne, bez komplikovanih reči u sadržaju, baš onakve kako ih je priroda dala.

Opis

Mini uzorak kreme za masnu kožu od 5ml je idealan za sve one koji do sada nisu koristili prirodnu kozmetiku. Uzorak će vam trajati približno oko sedam dana. To je dovoljan period koji Vam je potreban kako bi ste uvideli da li on "radi"  i dali vašoj koži prija. Svako korišćenja uzorka koji je količinski manji neće vam dati pravi uvid u njegovo dejstvo. Svaka koža se privikava na nov tretman i naravno da rezultat

Aktivni sastojci

Lešnikovo ulje je jedan od glavnih saveznika u borbi protiv ovog stanja kože. Katehini i tanini koje sadrži čine ga „suvim“, pa je odlično za regulaciju lučenja masnoća. Brzo se upija i ne ostavlja mastan trag na koži. Ulje lešnika smanjuje pore i sprečava pojavu akni.

Kleka je prirodni antiseptik, te je odlična za masnu kožu koja je sklona pojavi akni. Koristi se za tretiranje problematične kože jer je dezinfikuje, osvežava i tonira.

Žalfija je izuzetno delotvoran antiseptik. Ona uklanja sve nečistoće koje se natalože na koži tokom dana.

Ruzmarin sprečava preterano lučenje masnoća i nastanak akni. Kao prirodni antioksidans, vraća koži vitalnost i sprečava njeno starenje.

Ulje lavande ima smirujuće dejstvo. Dugo se koristlo kao sredstvo za čišćenje kože i kontrolu lučenja masti. Ulje lavande je moćno esencijalno ulje koje se pokazalo i kao odličan prirodni lek protiv akni.

Komentari


Savet


INCI sastojci

Lešnikovo ulje
Smilje cvetna voda*
Neven*
Gavez
Šipkovo ulje
Vosak
Vitamin E
Lavanda*
Ruzmarin*
Žalfija*
Smilje*
Kleka


Svi sastojci koji su označeni sa zvezdicom * su iz organske poljoprivrede, odnosno imaju organski sertifikat. 

BIO-CS

Organsko lekovito bilje koje mi uzgajamo na planini Rtanj su: Smilje, Lavanda, Hajdučka trava, Žalfija, Ruzmarin i Izop.

Od 2017 godine u srbiji nas sertifikuje OCS, a od 2019 godine i za EU.

Lekovito bilje koristimo za proizvodnju etarskih ulja i macerata.

Ocene proizvoda

5.00

1 komentara

Aktivni sastojci

Dodirnite slike da biste saznali više.

 • Lešnik

  Iako lešnikovo ulje reguliše nivo sebuma, ono takođe sadrži puno prirodnih masti koje hidriraju kožu, čineći je mekom i toniranom, istovremeno smanjujući vidljivost finih linija i bora. I pored svega ovoga nakon nanošenja ne ostavlja osećaj masne kože.

 • Ruzmarin

  Ruzmarin je prirodni antioksidans koji vraća koži vitalnost.

 • Žalfija

  Žalfija je izuzetno delotvoran antiseptik. Ona uklanja sve nečistoće koje se natalože na koži tokom dana.

 • Kleka

  Kleka je prirodni antiseptik, te je odlična za masnu kožu koja je sklona pojavi akni. Koristi se za tretiranje problematične kože jer je dezinfikuje, osvežava i tonira.


Moj tip kože

Koji je vaš tip kože?

Na našu kožu utiču mnogi faktori, uključujući našu okolinu, zdravlje, hranu koju jedemo i još mnogo toga. Uradite personalizovani kviz jer će vam pomoći da utvrdite svoj tip kože i predložiti kojim proizvodima treba da je negujete!