Kako rešiti problem isušene kože lica i čestog perutanja [Iskustvo]

Iskustvo Nataše Raičević

Kao što verujem da znate, naša prva asocijacija na negu kože lica usmerena je na proizvode poput kremica, tonika, seruma i to je tako logično, zar ne?

Ali ono što je takođe bitno ne zaboraviti je važnost čišćenja lica pre upotrebe ovih pomenutih proizvoda.

Dobra umivalica je važan proizvod kojim negujemo svoje lice, a njene važnosti često postanemo svesni tek kada nastane problem.

Umivalica je kreirana za čišćenje kože i predstavlja predfazu koja vašu kožu priprema za nanošenje ostalih kozmetičkih proizvoda koji će je negovati i nahraniti.

Iskustvo korisnice Royal Balm kozmetike

Neretko se dešava da su umivalice prepune aktivnih supstanci koji crpe ulje iz kože, a to može lišiti vašu kožu neophodne vlage i masnoće i dovesti do suvoće i ljuštenja.

Čak i naizgled blage umivalice mogu izazvati dodatno isušivanje kože, a to je posebno neugodno ukoliko već prirodno imate suvu kožu lica.

Ti neželjeni efekti isušivanja kože mogu se javiti odmah naredno jutro, a pošto “koža pamti” oni se mogu javiti i mesecima i godinama kasnije.

Kako se rešiti isušene kože i čestog perutanja

Kada u vašem odrazu u ogledalu spazite suvu kožu koja izgleda umorno, bez sjaja, koja se peruta i prenaglašeno su joj istaknute fine linije i bore, znajte da je vreme da reagujete.

Korisnica Royal Balm prirodne kozmetike Nataša Raičević imala je baš ovaj problem sa licem.

Nataša ima suvu kožu lica i oduvek je vodila računa o tome da koristi kozmetičke preparate za lice koji će odgovarati baš njenom tipu kože.

Ali problem sa dodatnim isušivanjem kože se ipak javio.

Šta može dovesti do perutanja i isušivanja kože, možda se pitate?

Ima puno razloga za to, ali u Natašinom slučaju problem je bila umivalica.

Dugo vremena koristila je umivalicu, vrlo blagu, koja joj je u početku prijala, ali s vremenom dovela do toga da joj se koža dodatno isuši i počne da se peruta.

Suvoj koži lica nedostaje prirodne masnoće, sebuma koji je potreban svakoj koži kako ne bi bila suva i ispucala. Glavni pokazatelji suvog lica su:

  • svrab
  • crvenilo
  • koža koja se ljušti i
  • iritacija kože lica

Takvoj suvoj koži su potrebna ulja za lice i hidratacija.

A kako je Nataša rešila svoj problem sa suvom i perutavom kožom?

Za početak, prestala je da koristi umivalicu koju je do tada koristila, a svoju kožu je želela da oporavi vraćajući joj dovoljnu količinu sebuma kao i dovoljnu hidratantnost.

Odabrala je Royal Balm tonik, kremu i serum za suvu kožu lica i redovnim korišćenjem za samo 7 dana javila nam se sa postignutim rezultatima.

Uz pomoć Royal Balm tonika za suvu kožu, Nataša je lepo očistila svoje lice, dala mu dugotrajnu hidrataciju, a istovremeno zaštitila od spoljnih uticaja.

Royal krema za lice joj je pomogla da vrati svojoj koži elastičnost, a efekat je brzo bio vidljiv pošto se ova krema vrlo lako upija, jer je suva koža lako prima.

Sa Royal Balm serumom za suvu kožu njenom licu vratio se sjaj i vlažnost, smanjilo se perutanje i vratio jedriji izgled.

Sa ovakvoim kompletnom negom lica rezulati su vrlo brzo vidljivi, a naša koža nam nepogrešivo daje znake koji su dobri po nas, naše zdravlje i negu baš kao i na Natašinom primeru.

Autor: Royal Balm

Mi smo Royal Balm - Prirodna kozmetika
Putem našeg bloga sa radošću ćemo sa vama deliti ljubav prema ručno rađenim prirodnim proizvodima za negu ženske i muške kože i odgonetnuti neka pitanja kao što je razlika u cenama organske i industrijske kozmetike.

Ostavite komentar

Iskoristi kod: RBSERUM i ostvari 10% popusta za Prirodni serum za masno lice. Detaljnije ... 
close-image