BIO-CS

Organsko lekovito bilje koje mi uzgajamo na planini Rtanj su: Smilje, Lavanda, Hajdučka trava, Žalfija, Ruzmarin i Izop.

Od 2017 godine u srbiji nas sertifikuje OCS, a od 2019 godine i za EU.

Lekovito bilje koristimo za proizvodnju etarskih ulja i macerata.

Ocene proizvoda

0.00

0 komentara

Naše kreme su jednostavne, bez komplikovanih reči u sadržaju, baš onakve kako ih je priroda dala.

Mini uzorak kreme za osetljivu kožu od 5ml je idealan za sve one koji do sada nisu koristili prirodnu kozmetiku. Uzorak će vam trajati približno oko sedam dana.

To je dovoljan period koji Vam je potreban kako bi ste uvideli da li on "radi"  i dali vašoj koži prija.

Svako korišćenja uzorka koji je količinski manji neće vam dati pravi uvid u njegovo dejstvo. Svaka koža se privikava na nov tretman i naravno da rezultat

Ulje nevena* koje koži pruža neophodnu vlažnost, a zahvaljujući svom regenerativnom dejstvu, odlično je za kožu koja je sklona pojavi akni.

Ulje vučjeg trna* će zaštititi kožu od spoljašnjih uticaja, istovremeno delujući baktericidno i protivupalno, te je idealno za ovaj tip kože.

Zahvaljujući veoma bogatoj koncentraciji vitamina C i E, ulje vučjeg trna duboko revitalizuje kožu.

Čudotvorni gavez koji ima ulogu nevidljive membrane koja olakšava prodiranje svih lekovitih sastojaka u kožu, a da pritom ne širi pore.

Gavez* je čuven i po svom regenerativnom dejstvu, pa izuzetno prija mešovitom tipu kože.  

Royal Balm prirodnu kremu za mešovitu kožu koristite ujutru i uveče, nanoseći je u tankom sloju na predelu vrata i lica.  koristite jutro i uveče, nanoseći je u tankom sloju na predelu lica i vrata. Kremu koristite jutro i veče, nanoseći je u tonkom sloju na predelu lica i vrata.

Naši prirodni proizvodi namenjeni nezi kože, ne sadrže štetna hemijska jedinjenja, kao što su vazelin, parafin i mineralna ulja, koji su apsolutno nekompatibilni lipidima kože.

Naše kreme su jednostavne, bez komplikovanih reči u sadržaju, baš onakve  kako ih je priroda dala.

Bademovo ulje
Smilje cvetna voda
Neven*
Gavez*
Šipkovo ulje
Ulje vučijeg trna*
Vosak
Med
Vitamin E
Žalfija
Ruzmarin
Smilje
Morač
Hajdučka trava

Aktivni sastojci

Dodirnite slike da biste saznali više.

 • Ruzmarin

  Ruzmarin je prirodni antioksidans koji vraća koži vitalnost.

 • Gavez

  Čudotvorni gavez koji ima ulogu nevidljive membrane koja olakšava prodiranje svih lekovitih sastojaka u kožu, a da pritom ne širi pore.

 • Neven

  Ulje nevena* koje koži pruža neophodnu vlažnost, a zahvaljujući svom regenerativnom dejstvu, odlično je za kožu koja je sklona pojavi akni.

 • Vučiji trn

  Ulje vučjeg trna će zaštititi kožu od spoljašnjih uticaja, istovremeno delujući baktericidno i protivupalno, te je idealno za ovaj tip kože.
  Zahvaljujući veoma bogatoj koncentraciji vitamina C i E, ulje vučjeg trna duboko revitalizuje kožu.


Moj tip kože

Koji je vaš tip kože?

Na našu kožu utiču mnogi faktori, uključujući našu okolinu, zdravlje, hranu koju jedemo i još mnogo toga. Uradite personalizovani kviz jer će vam pomoći da utvrdite svoj tip kože i predložiti kojim proizvodima treba da je negujete!