🌱 Eterično ulje lavande je dobijeno parnom destilacijom iz organske poljoprivrede.

Opis

Organsko Etarsko Ulje Lavande sa Plantaže Rtanj: Miris Tradicije i Kvaliteta


Osetite duh Rtnja i francuski šarm u svakoj kapljici našeg organskog etarskog ulja lavande.

Nekoliko stvari izdvaja našu lavandu od drugih, a svaka kap nosi priču koja se proteže kroz generacije.


Porodična tradicija: Kada prošetate našom plantažom, nećete samo videti redove mirisne lavande. Videćete godine ljubavi, posvećenosti i pažnje koje naša porodica unosi u svaku biljku.

Naša plantaža na Rtnju nije samo zemljište na kojem raste lavanda, već domaćin porodičnim uspomenama i pričama koje žive kroz naš proizvod.

Francuski kvalitet u srpskom okruženju: Naša Lavandula angustifolia, direktno iz Francuske, sažima u sebi sve ono što se očekuje od vrhunske lavande: bogatu aromu, intenzivnu boju i terapeutske kvalitete.

U kombinaciji sa jedinstvenim klimatskim uslovima planine Rtanj, naša lavanda postaje simbioza dva sveta, pružajući vam najbolje iz oba.

Čistoća iznad svega: Bez aditiva, bez hemikalija. Naša lavanda raste kako priroda nalaže, dajući nam ulje koje je čisto, nekontaminirano i pravo blago za sve vaše potrebe.

Univerzalna primena: Osim što je izvanredno za aromaterapiju i relaksaciju, naše ulje lavande je svestran pomagač u svakodnevnim situacijama.

Od negovanja kože, preko prirodnog antiseptika, do pomoći pri nesanici – ovaj mali eliksir je pravi prirodni heroj.

Dopustite da vas naše etarsko ulje lavande odvede na putovanje. Putovanje koje počinje na sunčanim poljima Francuske, prolazi kroz porodične priče sa Rtnja, i završava se u vašem domu, pružajući vam blagodeti koje samo kvalitetno ulje može da pruži.

Iskusite dubinu, tradiciju i kvalitet našeg porodičnog nasleđa. Uverite se zašto je naše etarsko ulje od lavande pravi izbor za sve one koji traže autentičnost i vrhunski kvalitet.


Postanite deo naše porodične priče koja živi kroz svaku kap ovog čarobnog ulja!

Aktivni sastojci

1. Linalool: Ovaj terpen daje klasičnu aromu lavande koju mnogi ljudi prepoznaju i vole. Linalool ima umirujuća svojstva, što ga čini idealnim za smanjenje stresa, anksioznosti i pomoć pri spavanju. Pored toga, pokazuje i protivupalne osobine, što ga čini efikasnim za kožne probleme poput opekotina ili iritacija.

2. Acetate linalyl: Ovaj ester je odgovoran za relaksirajuća svojstva ulja lavande. Njegova aroma doprinosi mirisnom profilu lavande, a istraživanja sugerišu da može pomoći smanjenju anksioznosti, bolova, pa čak i simptoma PMS-a kod žena.

3. Kamfor: Iako se u manjim količinama nalazi u Lavandula angustifolia u poređenju sa drugim vrstama lavande, kamfor ima osvežavajući miris i može delovati kao blagi analgetik, što ga čini korisnim za olakšanje bola.

4. Terpinen-4-ol: Ovaj sastojak se ističe svojim antimikrobnim svojstvima, što znači da može pomoći u borbi protiv bakterija i gljivica. To čini etarsko ulje lavande korisnim za tretiranje manjih rana ili opekotina.

5. Cis-beta-ocimene i trans-beta-ocimene: Ovi terpeni doprinose antioksidativnim i protivupalnim svojstvima ulja lavande, pružajući dodatnu podršku koži i celokupnom zdravlju.

Aktivni sastojci, zajedno sa mnogim drugima prisutnim u etarskom ulju od lavande, rade sinhronizovano da pruže širok spektar terapeutskih koristi koje etarsko ulje lavande nudi. Kombinacija ovih sastojaka, uzgajanih na vašoj porodičnoj plantaži na Rtnju, čini ovo etarsko ulje posebno bogatim i efikasnim.

Savet

Kvalitet

Dobijeno iz organske poljoprivrede.

INCI sastojci

Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil

BIO-CS

Organsko lekovito bilje koje mi uzgajamo na planini Rtanj su: Smilje, Lavanda, Hajdučka trava, Žalfija, Ruzmarin i Izop.

Od 2017 godine u srbiji nas sertifikuje OCS, a od 2019 godine i za EU.

Lekovito bilje koristimo za proizvodnju etarskih ulja i macerata.

Ocene proizvoda

5.00

1 komentara

Moj tip kože

Koji je vaš tip kože?

Na našu kožu utiču mnogi faktori, uključujući našu okolinu, zdravlje, hranu koju jedemo i još mnogo toga. Uradite personalizovani kviz jer će vam pomoći da utvrdite svoj tip kože i predložiti kojim proizvodima treba da je negujete!