Organski ekstrakti od lekovitih biljaka
Hladno ceđena organska ulja
Organske lekovite biljke

Opis

Organsko eterično ulje lavande sa plantaže Rtanj

Osetite duh Rtnja i francuski šarm u svakoj kapljici našeg organskog etarskog ulja lavande. Nekoliko stvari izdvaja našu lavandu od drugih, a svaka kap nosi priču koja se proteže kroz generacije.

Porodična tradicija: Kada prošetate našom plantažom, nećete samo videti redove mirisne lavande. Videćete godine ljubavi, posvećenosti i pažnje koje naša porodica unosi u svaku biljku. Naša plantaža na Rtnju nije samo zemljište na kojem raste lavanda, već domaćin porodičnim uspomenama i pričama koje žive kroz naš proizvod.

Francuski kvalitet u srpskom okruženju: Naša Lavandula angustifolia, direktno iz Francuske, sažima u sebi sve ono što se očekuje od vrhunske lavande: bogatu aromu, intenzivnu boju i terapeutske kvalitete. U kombinaciji sa jedinstvenim klimatskim uslovima planine Rtanj, naša lavanda postaje simbioza dva sveta, pružajući vam najbolje iz oba.

Čistoća iznad svega: Bez aditiva, bez hemikalija. Naša lavanda raste kako priroda nalaže, dajući nam ulje koje je čisto, nekontaminirano i pravo blago za sve vaše potrebe.

Univerzalna primena: Osim što je izvanredno za aromaterapiju i relaksaciju, naše ulje lavande je svestran pomagač u svakodnevnim situacijama. Od negovanja kože, preko prirodnog antiseptika, do pomoći pri nesanici – ovaj mali eliksir je pravi prirodni heroj.

Dopustite da vas naše etarsko ulje lavande odvede na putovanje. Putovanje koje počinje na sunčanim poljima Francuske, prolazi kroz porodične priče sa Rtnja, i završava se u vašem domu, pružajući vam blagodeti koje samo kvalitetno ulje može da pruži.

Iskusite dubinu, tradiciju i kvalitet našeg porodičnog nasleđa. Uverite se zašto je naše etarsko ulje od lavande pravi izbor za sve one koji traže autentičnost i vrhunski kvalitet.

Postanite deo naše porodične priče koja živi kroz svaku kap ovog čarobnog ulja!

Način primene

INCI sastojci

Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil

Samo registrovani korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu da ostave komentar.Moj tip kože

Koji je vaš tip kože?

Uradite personalizovani kviz koji će vam pomoći da utvrdite vaš tip kože i predložiti vam prirodne proizvode koji su najbolji za vas kako bi vaša nega lica postala još efikasnija.