🌱 Eterično ulje žalfije je dobijeno parnom destilacijom iz organske poljoprivrede.

Opis

Organsko etarsko ulje žalfije sa planine Rtanj


Osetite čaroliju i snagu prirode u svakoj kapi našeg organskog etarskog ulja žalfije. Direktno sa padina mistične planine Rtanj, naša porodična plantaža s ljubavlju i pažnjom uzgaja žalfiju, biljku poznatu po svojim lekovitim svojstvima i bogatoj aromi.


Zašto je naše etarsko ulje posebno?


1. Porodična Tradicija: Uzgoj žalfije na našoj plantaži nije samo posao, već nasleđe i tradicija. Svaka biljka se neguje s pažnjom kako bismo vam pružili samo najkvalitetnije.

2. 100% Organsko: Bez hemikalija, bez aditiva, samo čista priroda. Naša žalfija se uzgaja u skladu sa prirodom, obezbeđujući vam etarsko ulje bez ikakvih nečistoća.

3. Visok Kvalitet: Zbog pažljivog uzgoja i tradicionalne destilacije, naše etarsko ulje žalfije je koncentrisano i moćno, pružajući vam sve blagodeti ove izvanredne biljke u čistom obliku.

Ovo ulje nije samo mirisna esencija; to je esencija naše posvećenosti, kvaliteta i ljubavi prema prirodi.

Bilo da ga koristite za aromaterapiju, kao dodatak kozmetičkim preparatima ili na bilo koji drugi način, ovo ulje će vas očarati svojim kvalitetom i aromom.

Dopustite da vas priroda sa Rtnja obavija svojom lepotom i snagom. Odaberite naše organsko etarsko ulje žalfije i postanite deo naše porodične priče. Naručite danas i otkrijte magiju Rtnja u svakoj kapi!

Aktivni sastojci

Savet

Kvalitet

INCI sastojci

BIO-CS

Organsko lekovito bilje koje mi uzgajamo na planini Rtanj su: Smilje, Lavanda, Hajdučka trava, Žalfija, Ruzmarin i Izop.

Od 2017 godine u srbiji nas sertifikuje OCS, a od 2019 godine i za EU.

Lekovito bilje koristimo za proizvodnju etarskih ulja i macerata.

Ocene proizvoda

5.00

2 komentara

Moj tip kože

Koji je vaš tip kože?

Na našu kožu utiču mnogi faktori, uključujući našu okolinu, zdravlje, hranu koju jedemo i još mnogo toga. Uradite personalizovani kviz jer će vam pomoći da utvrdite svoj tip kože i predložiti kojim proizvodima treba da je negujete!