Čarobni serum koji stvarno deluje

Starenje nije naklonjeno nikome a posebno ne nama ženama.

Uz to od nas se očekuje da, uprkos neumoljivom kuckanju biološkog sata, ostanemo mladolike, dopadljive i blistavog tena.

U godinama sam kada se već uveliko hvatam u koštac sa problemima te vrste. Lice počinje da se opušta, pore su izraženije a sitne borice počinju da se pojavljuju oko očiju i usana.

Uz sve to, moja koža lica je osetljiva i kombinovana. Većina krema i drugih anti age preparata su previše jaki za moje lice. Nakon samo par dana upotrebe pore mi se zapuše i T-zona počine da se buni pojavom bubuljica.

Nedavno sam, spletom srećnih okolnosti,  otkrila Royal balm serum protiv bora. Reč je o potpuno prirodnom preparatu napravljenom od lekovitog bilja koje se sakuplja i organski uzgaja na planini Rtanj.

https://royalbalm.rs/prirodni-serum-za-lice-protiv-bora

Uz serum sam dobila i toner.

Pred spavanje temeljno očistim lice, nanesem toner, nakon par minuta utapkam nekoliko kapi seruma i par minuta masiram kako bi se preparat dobro upio. Nakon 15 minuta može se naneti i uobičajena krema za noćnu negu mada je dovoljan i sam serum.

Efekti su bili vidljivi već prvog jutra nakon tretmana. Koža lica mi je bila meka i elastična.

Sada nakon dve nedelje pore su se vidljivo smanjile. Moje sitne borice su skroz nestale, koža je jača i vitalnija. Moje lice prosto blista.

Ovih dana sam dobila nekoliko komplimenata za svoj izgled.

Tako mnogo koristi od samo par zlatnih kapi u bočici seruma protiv bora.

Serum je vrlo izdašan jer je za jedno nanošenje potrebno samo nekoliko kapi.

Royal balm serum je najbolje što sam sebi priuštila u poslednje vreme.

Moj sledeći korak je da isprobam njihovu prirodnu kremu protiv bora jer sam stekla poverenje u prirodnu kozmetiku Royal Balm.

Da li bih je i vama preporučila? Da, od sveg srca!

Zadovoljna korisnica